Un chinez a fost condamnat la moarte pentru că a înjunghiat 29 de copii într-o şcoală

Justiţia chineză a condamnat la moarte sâmbătă un bărbat care a rănit cu un cuţit 29 de copii şi trei adulţi, la sfârşitul lui aprilie, într-o şcoală din estul Chinei, a anunţat agenţia China Nouă.

25 afișări
Imaginea articolului Un chinez a fost condamnat la moarte pentru că a înjunghiat 29 de copii într-o şcoală

Un chinez a fost condamnat la moarte pentru că a înjunghiat 29 de copii într-o şcoală (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Tribunalul intermediar din Taixing, în Jiangsu, "l-a găsit pe Xu Yuyuan vinovat de omucidere intenţionată, la capătul unui proces de o jumătate de zi", a precizat China Nouă.

La 29 aprilie, Xu a mers la o şcoală din Taixing şi a lovit cu un cuţit de 20 de centimetri mai mulţi copii, majoritatea cu vârste de numai patru ani. În total 29 de copii au fost răniţi, precum şi doi educatori şi un paznic care încercau să îl controleze pe agresor.

Între 23 martie şi miercurea trecută, cinci atacuri similare au fost comise împotriva unei şcoli chineze, şocând ţara în care a fost ordonată consolidarea măsurilor de securitate în instituţiile şcolare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici