Un congresman american, proaspăt votat la alegeri, a murit de Covid, cu câteva zile înainte de a-şi prelua mandatul

  • Luke Letlow, ales congresman în Louisiana, a murit din cauza COVID-19
  • Letlow a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 19 decembrie şi a murit după doar 10 zile
  • În Ianuarie, el urma să depună jurământul şi să-şi preia mandatul în Camera Reprezentanţilor
1004 afișări
Imaginea articolului Un congresman american, proaspăt votat la alegeri, a murit de Covid, cu câteva zile înainte de a-şi prelua mandatul

Un congresman american, proaspăt votat la alegeri, a murit de Covid, cu câteva zile înainte de a-şi prelua mandatul

Luke Letlow, câştigătorul unui mandat de congresman în Louisiana la ultimele alegeri ameircane, a murit marţi seară din cauza complicaţiilor legate de COVID-19.

Republicanul avea doar 41 de ani şi în câteva zile urma să depună jurământul pentru a-şi prelua mandatul din Camera Reprezentanţilor.

Purtătorul de cuvânt al Letlow, Andrew Bautsch, a confirmat decesul. „Familia este recunoscătoare pentru rugăciunile şi sprijinul primit în ultimele zile, dar doreşte să li se ofere intimitate în acest moment dificil şi neaşteptat”, a spus Bautsch.

Cel mai nou dintre cei opt congresmeni ai statului Louisiana, Luke Letlow a fost internat pe 19 decembrie, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Ulterior a fost transferat la un spital de specialitate şi internat la terapie intensivă.

Unul dintre medicii care l-au îngrijit, a declarat că Letlow nu avea nicio problemă de snătate care s-l fi încadra într-una dintre categoriile de risc pentru COVID-19.

Letlow era căsătorit şi avea doi copii, scrie The Associated Press.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici