Un consilier al lui Barack Obama şi-a ras mustaţa în direct la televiziune pentru o cauză bună - VIDEO

David Axelrod, un consilier apropiat al lui Barack Obama care purta de peste 40 de ani mustaţă, a pus capăt vineri acestei anomalii în cercurile politice de la Washington bărbierindu-se în direct la televiziune pentru lupta împotriva epilepsiei.

295 afișări
Imaginea articolului Un consilier al lui Barack Obama şi-a ras mustaţa în direct la televiziune pentru o cauză bună - VIDEO

Un consilier al lui Barack Obama şi-a ras mustaţa în direct la televiziune pentru o cauză bună

"Mă voi bărbieri pentru că unii oameni au pierdut mai multe decât o mustaţă din cauza epilepsiei", a declarat David Axelrod, a cărui mustaţă l-a făcut cunoscut într-o majoritate predominant complet bărbierită.

Consilierul politic în vârstă de 57 de ani s-a lăsat bărbierit de un bărbier profesional în platoul "Morning Joe", la postul de televiziune MSNBC, după ce fundaţia care susţine cercetările împotriva epilepsiei, condusă de soţia sa, a depăşit pragul de un milion de dolari colectaţi.

Cuplul are o fată care suferă de această boală.

Cu câteva zile înainte de alegerile de la 6 noiembrie, Axelrod pariase deja că îşi va rade mustaţa dacă Barack Obama va pierde în statele Michigan, Minnesota sau Pennsylvania - trei dintre statele câştigate de democrat.

Consilierul politic s-a angajat apoi să se separe - cel puţin temporar - de mustaţa sa pentru organizaţia caritabilă condusă de soţia sa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici