Un copil american de 11 ani, acuzat de crimă (Video)

Un băiat de 11 ani din Statele Unite ale Americii a fost acuzat că a ucis-o pe prietena însărcinată a tatălui său, împuşcând-o de mai multe ori.

40 afișări
Imaginea articolului Un copil american de 11 ani, acuzat de crimă (Video)

Un copil american de 11 ani, acuzat de crimă; în imagine, Kenzie Marie Houk, victima însărcinată (Imagine: CNN)

Cadavrul femeii, pe numen Kenzie Marie Houk, care era însărcinată în opt luni cu tatăl băiatului, a fost găsit în pat de către fiica acesteia, un copil în vârstă de patru ani. Houk avea 26 de ani, potrivit CNN News.

Băiatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit întrucât el este minor, a fost acuzat de omucidere şi de omucidere a unui copil nenăscut.

"Aşa ceva nu-ţi poţi închipui nici în cele mai groaznice coşmaruri, să ai un copil de 11 ani acuzat de omucidere", a spus procurorul districtual John Bongivengo.

Potrivit legislaţiei din statul Pennsylvania, unde a avut loc crima, orice persoană care are peste 10 ani şi este acuzată de omucidere va fi judecată drept adult.

Arma crimei este un model destinat tinerilor şi copiilor pentru autoapărare, iar aceasta aparţinea băiatului.

Bongivengo a spus că nu există dovezi că băiatul ar fi fost maltratat şi nici înregistrări anterioare la poliţie.

Anchetatorii continuă investigaţiile privind acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici