Un diplomat chinez s-a întâlnit în Qatar cu un lider Hamas

  • Un reprezentant al Ministerului chinez de Externe s-a întâlnit în Qatar cu un lider Hamas.
  • Aceasta este prima întâlnire oficială a unui diplomat chinez cu un reprezentant al organizaţiei Hamas după declanşarea conflictului din Gaza.
195 afișări
Imaginea articolului Un diplomat chinez s-a întâlnit în Qatar cu un lider Hamas

Un diplomat chinez s-a întâlnit în Qatar cu un lider Hamas

Ministerul de Externe al Chinei a anunţat că reprezentantul său Wang Kejian a vorbit cu liderul politic al Hamas, Ismail Haniyeh, în prima întâlnire dintre un oficial chinez şi Hamas, recunoscută public de Beijing din 7 octombrie, potrivit CNN.

În timpul întâlnirii de duminică din Qatar, Wang şi Haniyeh „au făcut un schimb de opinii cu privire la conflictul din Gaza şi alte probleme”, a spus ministerul.

Miercurea trecută, Wang a vizitat Cisiordania şi s-a întâlnit cu ministrul palestinian de externe Riyad Al-Maliki, a declarat ministerul chinez. Apoi, a vizitat Israelul şi s-a întâlnit cu Hagai Shagrir, şeful Biroului pentru Asia şi Pacific al Ministerului israelian de Externe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici