Un diplomat de carieră, Tim Barrow, va fi ambasadorul Marii Britanii la UE

Tim Barrow, un diplomat de carieră, va fi numit de Guvernul Theresa May în funcţia de ambasador al Marii Britanii la Uniunea Europeană, după demisia fostului emisar, Ivan Rogers, afirmă surse citate de cotidianul Financial Times.

353 afișări
Imaginea articolului Un diplomat de carieră, Tim Barrow, va fi ambasadorul Marii Britanii la UE

Un diplomat de carieră, Tim Barrow, va fi ambasadorul Marii Britanii la UE

Patru surse guvernamentale au declarat că sir Tim Barrow a fost recomandat pentru acest post de Jeremy Heywood, consilier principal al premierului Theresa May.

Numirea lui Tim Barrow în funcţia de ambasador al Marii Britanii la UE va atrage critici din partea deputaţilor conservatori eurosceptici.

Ivan Rogers, ambasadorul britanic la UE, şi-a prezentat miercuri demisia, o manevră surprinzătoare care intervine cu doar câteva săptămâni înainte de iniţierea procedurii formale de ieşire a Marii Britranii din Uniunea Europeană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici