Un feribot cu 140 de persoane la bord s-a scufundat în Indonezia | VIDEO

Autorităţile indoneziene au reuşit să salveze 140 de persoane care se aflau la bordul unui feribot ce s-a scufundat marţi în apropierea coastelor insulei Sulavesi din Indonezia, cel puţin patru persoane pierzându-şi viaţa, informează Reuters.

2589 afișări
Imaginea articolului Un feribot cu 140 de persoane la bord s-a scufundat în Indonezia | VIDEO

Un feribot cu 140 de persoane la bord s-a scufundat în Indonezia

Acest incident are loc după ce la sfârşitul lunii iunie un alt feribot s-a scufundat în lacul Toba din sud-estul Asiei, unul dintre cele mai adânci lacuri vulcanice din lume, unde aproximativ 200 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Cel puţin patru persoane au fost declarate decedate în incidentul de marţi, a afirmat şeful administraţiei insulei Selayar pentru postul TVOne.

În momentul scufundării, pe feribot se mai aflau câteva vehicule, a mai anunţat postul TV. Nava se afla aproape de ţărm.

Nu se cunoaşte cu exactitate câte persoane au fost salvate, dar imaginile au arătat zeci de persoane care se agăţau de chingile vasului sau se aruncau în apă purtând veste de salvare.

Indonezia se confruntă frecvent cu astfel de incidente deoarece măsurile de siguranţă sunt adesea trecute cu vederea, iar navele sunt supraîncărcate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici