Un fost agent FBI a fost condamnat după ce a jucat banii statului la cazino. Ofiţerul se afla într-o misiune sub acoperire în Las Vegas

  • Un fost agent FBI a fost condamnat săptămâna aceasta la trei luni în custodie federală
  • Agentul Scott Carpenter a jucat peste 13.000 de dolari din bani guvernamentali în timpul unei operaţiuni sub acoperire din Las Vegas
  • Carpenter a pierdut banii la BlackJack
46 afișări
Imaginea articolului Un fost agent FBI a fost condamnat după ce a jucat banii statului la cazino. Ofiţerul se afla într-o misiune sub acoperire în Las Vegas

Sursa foto: Profimedia

Fostul agent special de la biroul FBI din New York, Scott Carpenter a pledat vinovat pentru utilizarea defectuoasă a banilor guvernamentali în timpul unei operaţiuni sub acoperire din Las Vegas.

Carpenter a jucat peste 13.000 de dolari din banii guvernamentali la BlackJack. Banii erau destinaţi  pentru a fi folosiţi pentru dare de mită şi cheltuielile accesorii, relatează Los Angeles Times.

Fostul agent FBI Carpenter a coordonat operaţiunea în care au fost implicaţi alţi trei agenţi. Cu toţii au călătorit la Las Vegas cu 135.000 de dolari în numerar.

„Ca agent FBI şi agent principal al investigaţiei, Carpenter a ocupat o poziţie de încredere de care a abuzat într-un mod care i-a permis să folosească banii guvernamentali. A făcut presiuni pentru ca un alt agent sub acoperire să-i dea bani suplimentari aparţinând Statelor Unite. Apoi Carpenter a pariat acei bani la BlackJack şi a pierdut”, se arată îl pledoaria finală.

Deşi atât acuzarea, cât şi apărarea au argumentat pentru probaţiune, el a fost condamnat la trei luni în custodie federală, care va fi executată fie în închisoare, fie la domiciliu, după ce judecătorul va lua decizia finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici