Un fost ministru încarcerat în Rusia pentru corupţie va fi eliberat condiţionat

  • Un tribunal rus a dispus eliberarea anticipată a fostului ministru al economiei Alexei Ulyukayev
  • Ulyukayev a fost condamnat în 2017 la opt ani de închisoare pentru corupţie
  • Fostul demnitar ar fi solicitat mită în valoare de 2 milioane de dolari de la directorul companiei petroliere Rosneft
2737 afișări
Imaginea articolului Un fost ministru încarcerat în Rusia pentru corupţie va fi eliberat condiţionat

Sursa foto: Profimedia

Un tribunal rus a dispus eliberarea anticipată a fostului ministru al economiei Alexei Ulyukayev, care a fost condamnat în 2017 la opt ani de închisoare pentru fapte de corupţie.

Ulyukayev a fost găsit vinovat pentru că a solicitat mită în valoare de 2 milioane de dolari de la Igor Sechin, directorul general al companiei petroliere Rosneft.

Fostul ministru al economiei este cel mai înalt oficial rus care a fost arestat în exerciţiul funcţiunii din ultimii ani. Ulyukayev va fi eliberat în mai, atunci când decizia va intra în vigoare şi speră ca aceasta să nu fie atacată cu recurs între timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici