Un frizer traficant de droguri din Italia, dat de gol de clienţii cu chelie

Un frizer traficant de droguri din Genova, Italia, a fost dat de gol de clienţii cu chelie.

960 afișări
Imaginea articolului Un frizer traficant de droguri din Italia, dat de gol de clienţii cu chelie

Frizerul traficant în vârstă de 55 de ani a fost arestat, notează tgcom24.

Poliţiştii, suspicioşi în legătură cu persoanele care intrau şi ieşeau din frizerie, au supravegheat afacerea şi aşa a reieşit că unii clienţi, de vârste şi profesii dintre cele mai diverse, mergeau la local doar cu intenţia de a cumpăra droguri, în timp ce alţii combinau tunsoarea cu achiziţionarea uneia sau mai multor doze.

Carabinierii au observat că oamenii, chiar şi cei cu chelie, intrau şi ieşeau imediat din frizerie.

La o primă percheziţie în casa frizerului, anchetatorii au găsit câteva grame de haşiş, iar apoi, în frizerie, ascunsă într-o mansardă, au găsit 100 de grame de cocaină, patru cântare de precizie şi materiale pentru ambalarea substanţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici