Un imigrant român a fost înjunghiat mortal în oraşul italian Neapole

Un român de etnie romă a fost înjunghiat mortal, iar un copil italian de 14 ani a fost rănit prin împuşcare, în două incidente produse marţi seara în oraşul italian Neapole (sud), relatează agenţia ANSA în pagina electronică.

15 afișări
Imaginea articolului Un imigrant român a fost înjunghiat mortal în oraşul italian Neapole

Un imigrant român a fost înjunghiat mortal în oraşul italian Neapole

Cele două incidente au avut loc simultan, la zeci de metri unul de celălalt în cartierul Pignasecca din oraşul Neapole (regiunea Campania, sud).

Persoane încă neidentificate care se deplasau pe o motocicletă au tras mai multe focuri de armă rănind în umăr un copil de 14 ani, care se pare că este italian. Potrivit anchetatorilor, este posibil ca minorul să fi fost atins din greşeală de gloanţe.

După doar câteva minute, un român în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat în inimă în staţia de metrou Cumana, situată la câteva zeci de metri de locul în care a avut loc primul incident. Echipajul medical de urgenţă ajuns la faţa locului nu a putut decât să constate decesul românului.

Anchetatorii încă nu au stabilit nicio legătură între cele două incidente, pentru că modul de operare pare a fi diferit. Cele două atacuri au avut loc într-o zonă din Neapole unde au loc frecvent reglări de conturi între clanuri mafiote.

În cursul nopţii de duminică spre luni, un alt tânăr, de aproximativ 20 de ani, cel mai probabil român, a fost împuşcat mortal în regiunea Calabria (sudul Italiei).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici