Un individ a deschis focul într-un spital din Chicago, ucigând trei persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie

Trei persoane, inclusiv un poliţist, au fost ucise de un individ care a deschis focul în incinta unui spital din oraşul american Chicago, au anunţat autorităţile, precizând că şi atacatorul a murit, informează postul CBS News.

489 afișări
Imaginea articolului Un individ a deschis focul într-un spital din Chicago, ucigând trei persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie

Un individ a deschis focul într-un spital din Chicago, ucigând trei persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie

Departamentul de Pompieri din Chicago a comunicat că trei persoane au fost spitalizate în stare critică, inclusiv un poliţist, după un incident armat la Spitalul Mercy, produs luni.

Ulterior, Anthony Guglielmi, un purtător de cuvânt al Poliţiei din Chicago, a transmis pe Twitter că poliţistul aflat în stare gravă alte două victime au decedat în urma rănilor suferite.

Poliţia a transmis că atacatorul a murit, fără să prezice dacă a fost ucis de forţele de ordine sau s-a sinucis.

Autorităţile cred că atacatorul a vizat o femeie care se numără printre persoanele împuşcate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici