VIDEO: Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul poarta sediului Cancelariei Germaniei

  • Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul poarta sediului Cancelariei Germaniei
  • Nicio persoană nu a fost rănită în incident
  • Autorităţile suspectează că este vorba de un gest motivat politic
1612 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul poarta sediului Cancelariei Germaniei

BREAKING NEWS: Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul poarta sediului Cancelariei Germaniei

Un individ a lovit intenţionat cu un vehicul, miercuri dimineaţă, poarta sediului Cancelariei Germaniei, în centrul Berlinului, autorităţile suspectând un incident cu motivaţie politică, afirmă surse citate de ediţia în limba germană a agenţiei Reuters şi de publicaţia Bild.

Maşina a lovit cu viteză poarta metalică a sediului Cancelariei Germaniei, care a fost avariată.

Autorităţile suspectează că este vorba de un atac motivat politic, probabil de un protest faţă de restricţiile antiepidemice.

Conform imaginilor difuzate de presa germană, pe vehicul scrie: "Sunteţi ucigaşi de copii şi bătrâni. Opriţi politica globalizării!".

Poliţia din Berlin a comunicat că şoferul maşinii a fost reţinut.

"În prezent, colegii noştri efectuează o operaţiune în jurul sediului Cancelariei Germaniei. O maşină a intrat în poarta clădirii. Încercăm să aflăm motivul incidentului. Şoferul a fost reţinut", a comunicat Poliţia din Berlin, prin Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici