Un israelian este în stare gravă după un atac în Cisiordania. Armata israeliană a intervenit în Jenin

Un cetăţean israelian este în stare gravă după ce a fost înjunghiat, în Cisiordania, de un militant palestinian, agresorul fiind împuşcat mortal de un martor la atac, iar alţi doi islamişti palestinieni au murit în schimburi de focuri cu armata israeliană.

337 afișări
Imaginea articolului Un israelian este în stare gravă după un atac în Cisiordania. Armata israeliană a intervenit în Jenin

Un israelian este în stare gravă după un atac în Cisiordania. Armata israeliană a intervenit în Jenin

Un cetăţean israelian în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat într-un autobuz, joi dimineaţă, în apropierea coloniei evreieşti Neve Daniel, situată în Cisiordania, la sud de Ierusalim. Bărbatul este în stare gravă, iar alte trei persoane sunt în stare de şoc în urma atacului. Atacatorul, un palestinian în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcat mortal de un alt pasager din autobuz, afirmă surse citate de cotidianul The Times of Israel.

Serviciile de securitate israeliene sunt în stare de alertă după producerea a încă trei atacuri teroriste în ultima săptămână, în Beersheba, Hadera şi Bnei Brak, soldate cu 11 morţi.

Armata israeliană a pătruns joi dimineaţă în oraşul palestinian Jenin, situat în Cisiordania, şi s-au înregistrat schimburi de focuri. Operaţiunea, care vizează islamişti implicaţi în atacul terorist comis marţi în Bnei Brak, este în curs.

Doi palestinieni au fost ucişi în confruntările cu armata israeliană, iar 14 au fost răniţi. De asemenea, un militar israelian a fost rănit în confruntări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici