Un judecător american respinge procesul intentat de o starletă împotriva lui Donald Trump

Un judecător federal din Los Angeles a respins joi procesul intentat de actriţa de filme pentru adulţi, Stormy Daniels, pentru a încheia un acord privind primirea unei sume de bani pentru a nu divulga relaţia pe care a avut-o cu preşedintele american Donald Trump, relatează Reuters.

371 afișări
Imaginea articolului Un judecător american respinge procesul intentat de o starletă împotriva lui Donald Trump

Un judecător american respinge procesul intentat de o starletă împotriva lui Donald Trump

Judecătorul districtului american James Otero a respins procesul, deoarece Trump şi fostul său avocat Michael Cohen au convenit să nu pună în aplicare acordul de confidenţialitate împotriva lui Daniels, au arătat documentele depuse în instanţă, relatează Reuters.

"Curtea a constatat în mod special că Stormy a primit tot ce a cerut în proces - a câştigat", a declarat avocatul lui Daniels, Michael Avenatti, într-o postare pe Twitter.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a intentat un proces în martie 2018 pentru a anula un acord de confidenţialitate care a împiedicat-o să discute despre relaţia ei cu Trump din 2006, în ultimele săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA.

Trump a negat aventura cu Daniels.

Cohen a declarat că acordul, în temeiul căruia Daniels a primit 130.000 de dolari, a fost folosit pentru a-l ajuta pe Trumpul să câştige alegerile pentru Casa Albă.

În hotărârea sa, Otero a trimis procesul înapoi la Curtea Superioară din California, finalizând în esenţă cazul. El a declarat că respwctiva cauza "nu se încadrează în faptă."

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici