Un jurnalist a fost reţinut, după ce a încercat să obţină un autograf de la Obama

Un reporter a fost escortat la ieşirea de la Casa Albă de către agenţii Secret Service, miercuri după-amiază, după ce s-a apropiat de preşedintele Barack Obama pentru a-i cere un autograf, relatează site-ul politico.com.

9 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist a fost reţinut, după ce a încercat să obţină un autograf de la Obama

Un jurnalist a fost reţinut, după ce a încercat să obţină un autograf de la Obama

La finalul ceremoniei de semnare a legii privind finanţarea Programului naţional de asigurare medicală pentru copii, un membru neidentificat al presei a trecut peste sfoara care îi delimita pe reporteri de invitaţi, încercând să obţină un autograf de la Barack Obama, potrivit unui consilier al Casei Albe.

Agenţii Secret Service au intervenit şi l-au oprit. Ulterior, acesta a fost văzut în prezenţa lor, probabil pentru a-şi recupera bunurile personale înainte de a părăsi incinta.

Ulterior, agenţii Secret Service au verificat permisul de conducere al jurnalistului, fapt care sugerează că acesta nu dispunea de o acreditare ce oferă jurnaliştilor permisiunea de a intra în incinta Casei Albe. Reporterul avea cu el o servietă neagră.

Numele jurnalistului şi publicaţia pentru care lucrează acesta nu au fost date publicităţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici