Un jurnalist pro-Putin tună împotriva polonezilor: îi vom distruge cu bombe nucleare!

„Polonezii sunt următorii, le vom distruge oraşele”, jurnalistul pro-Kremlin Vladimir Soloviov a declarat acest lucru într-o intervenţie televizată.

1248 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist pro-Putin tună împotriva polonezilor: îi vom distruge cu bombe nucleare!

Jurnalist pro-Putin: urmează polonezii, îi vom distruge cu bombe nucleare!

Omul lui Putin, într-un moment de delir, susţine că „europenii nu înţeleg nimic. Până nu le vom mai sparge feţele, europenii nu vor înţelege nimic. De data aceasta, nu vom părăsi Europa. De data aceasta, nu vom vorbi cu Europa, nu vom avea milă de Europa.

Vor polonezii să fie următorii? Nu sunt ucraineni, pe care îi tratăm ca pe nişte fraţi”, a spus Soloviov, într-un videoclip din 23 martie postat astăzi pe site-ul său, The Global News.

„Ne pare rău pentru ucraineni, nu pentru polonezi. Vom distruge toate cetăţile lor dintr-o lovitură. Fără a folosi măcar trupe terestre. Ne este milă de Ucraina şi nu îi facem niciun rău.

În Polonia, totuşi, vom lupta aşa cum au făcut americanii în Irak. Cu bombe nucleare! Nu ne vom gândi de două ori”, sunt cuvintele uluitoare ale lui Soloviov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici