Un legislator rus avertizează împotriva interferării militare în Peninsula Coreeană: ”Este un butoi cu pulbere ce nu poate cauza decât îngrijorare”

Situaţia din Peninsula Coreeană este extrem de alarmantă, a declarat Leonid Slutsky, preşedintele comitetelui pentru Afaceri Externe al Dumei de Stat, informează site-ul agenţiei Tass.

817 afișări
Imaginea articolului Un legislator rus avertizează împotriva interferării militare în Peninsula Coreeană: ”Este un butoi cu pulbere ce nu poate cauza decât îngrijorare”

Un legislator rus avertizează împotriva interferării militare în Peninsula Coreeană: ”Este un butoi cu pulbere ce nu poate cauza decât îngrijorare”

”Peninsula Coreană aminteşte de un butoi cu pulbere ce nu poate cauza decât îngrijorare”, a afirmat acesta.

Conform legislatorului rus, lansările de rachete repetate ale Coreei de Nord, precum şi acţiunile provocatoare ale Occidentului împotriva Phenianului ar putea duce la consecinţe ireparabile pentru întreaga comunitate,

”Am solicitat găsirea unei soluţii diplomatice în privinţa subiectului Coreea de Nord”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici