Un nou-născut în moarte clinică a revenit la viaţă în timpul priveghiului, în Paraguay - VIDEO

Un bărbat a descris şocul prin care a trecut atunci când copilul său, născut prematur, pe care toată lumea îl credea mort, a revenit la viaţă în timpul priveghiului, informează Sky News.

229 afișări
Imaginea articolului Un nou-născut în moarte clinică a revenit la viaţă în timpul priveghiului, în Paraguay - VIDEO

Un nou-născut în moarte clinică a revenit la viaţă în timpul priveghiului, în Paraguay

Copilul se născuse prematur şi cântărea numai 500 de grame. Decesul său a fost declarat marţi, iar medicii i-au pus trupul într-o cutie şi l-au predat părinţilor săi.

Jose Alverega, tatăl bebeluşului, a spus că, în timpul priveghiului, s-a mai apropiat o dată de cutie pentru a se uita la copil, descoperind că acesta respira.

Bărbatul a dus copilul imediat la spital, starea acestuia fiind în prezent stabilă. Conducerea spitalului a deschis o anchetă în acest caz. Şeful secţiei de terapie intensivă pediatrică a spus că medicul care s-a ocupat de bebeluş ar fi putut fi neglijent cu acesta.

Angajaţii spitalului au spus că au încercat să salveze viaţa copilului mai bine de o oră, însă pulsul acestuia nu a putut fi detectat.

Video Stirileprotv.ro

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici