Un oficial din India a fost concediat după ce a golit un întreg baraj pentru a recupera un telefon

Un oficial guvernamental din India a fost suspendat după ce a ordonat golirea unui rezervor pentru a-şi recupera telefonul.

2462 afișări
Imaginea articolului Un oficial din India a fost concediat după ce a golit un întreg baraj pentru a recupera un telefon

Sursa foto: Twitter

A fost nevoie de trei zile pentru a pompa milioane de litri de apă din baraj, după ce Rajesh Vishwas şi-a scăpat telefonul în timp ce îşi făcea un selfie.
 
Cu toate că şi-a găsit telefonul, acesta era nefuncţional.
 
Vishwas a susţinut că telefonul conţinea date guvernamentale şi trebuia recuperat, dar a fost acuzat de abuz de funcţie.
 
Inspectorul alimentar şi-a scăpat duminică telefonul Samsung, în valoare de aproximativ 1.200 de dolari, în barajul Kherkatta, în statul indian Chhattisgarh, din centrul ţării, relatează BBC
 
El a spus că a avut permisiunea verbală din partea unui oficial de a scurge "o parte din apă într-un canal din apropiere", adăugând că oficialul a spus că "de fapt, acest lucru ar fi în beneficiul fermierilor care ar avea mai multă apă".
 
Pompa a funcţionat timp de mai multe zile, golind aproximativ două milioane de litri de apă - se pare că suficient pentru a iriga 6 km pătraţi de terenuri agricole.
 
Misiunea sa a fost oprită când un alt oficial, de la departamentul de resurse de apă, a sosit în urma unei plângeri.
 
"El a fost suspendat până la o anchetă. Apa este o resursă esenţială şi nu poate fi irosită în acest fel", a declarat Priyanka Shukla, un oficial din districtul Kanker, pentru ziarul The National.
 
Vishwas a negat că a abuzat de poziţia sa şi a declarat că apa pe care a drenat-o provenea din secţiunea de revărsare a barajului şi "nu era în stare de utilizare".
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici