Un oficial muntenegrean refuză un autoturism Dacia deoarece "nu este potrivit pentru un preşedinte"

Un oficial local din nord-estul Muntenegrului a refuzat să folosească un autoturism marca Dacia primit cadou de la un om de afaceri, argumentând că "maşinile româneşti nu sunt potrivite pentru un preşedinte municipal", relatează postul B92 în pagina electronică.

2199 afișări
Imaginea articolului Un oficial muntenegrean refuză un autoturism Dacia deoarece "nu este potrivit pentru un preşedinte"

Un oficial muntenegrean refuză un autoturism Dacia deoarece "nu este potrivit pentru un preşedinte" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Preşedintele Consiliului municipal din Petnjica, Adnan Muhovici, care conduce Partidul Bosniak, a refuzat să folosească autoturismul Dacia şi a optat în schimb pentru un Opel, potrivit cotidianului muntenegrean Vijesti.

"O maşină ca Dacia nu este potrivită pentru un preşedinte municipal", a explicat Muhovici. El a adăugat însă că o maşină românească ar fi suficient de bună pentru "poliţia locală şi pentru (vânzătorii de) aspiratoare Rainbow".

Autoturismul Dacia era un cadou din partea omului de afaceri sloven Izet Rastoder, originar din Petnjica. Rastoder i-a transmis lui Muhovici, prin intermediul presei, "să returneze maşina dacă nu i se potriveşte".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici