Un om de afaceri britanic din Dubai şi-a bătut prietena cu o bâtă şi a abandonat-o în deşert

Un om de afaceri britanic stabilit în Dubai a mărturisit poliţiei că şi-a bătut prietena cu o bâtă de baseball şi a abandonat-o în maşină, în deşert, dar susţine că aceasta este teafără, deşi a fost declarată dispărută.

21 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri britanic din Dubai şi-a bătut prietena cu o bâtă şi a abandonat-o în deşert

Mark Arnold si Kerry Winter (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Mark Arnold, de 42 de ani, a fost reţinut în Dubai în urmă cu 11 zile, după ce fosta lui prietenă, Kerry Winter, de 35 de ani, a fost declarată dispărută, informează Daily Mail.

Arnold locuieşte şi lucrează în Dubai şi a recunoscut în faţa autorităţilor că a bătut-o pe Winter cu o bâtă de baseball, apoi a lăsat-o într-o maşină pe un drum din mijlocul deşertului, în urmă cu două săptămâni.

Omul de afaceri le-a spus, însă, fratelui şi nepotului victimei că femeia se simte bine şi că era coerentă şi conştientă atunci când a lăsat-o în deşert.

Rudele lui Kerry au primit mai multe SMS-uri de pe telefonul mobil al acesteia în care le spunea că este bine şi întreba despre investigaţia poliţiei. Ei nu cred, însă, că mesajele au fost trimise de ea.

Aproximativ 2.000 de voluntari adunaţi de fratele victimei au căutat-o pe aceasta în deşert, dar nu au găsit nici măcar un indiciu despre unde ar putea fi.

"Recunoaşte că a atacat-o pe Kerry, dar spune că i-a curăţat rana la cap şi că a lăsat-o (într-o maşină - n.r.) pe marginea drumului, în deşert. El spune că era coerentă şi în stare bună când a lăsat-o. Noi (rudele - n.r.) am vorbit cu el aproximativ 15 minute. Părea foarte calm şi relaxat în timpul conversaţiei, dar este uşor să-l scoţi din sărite. Se preface că îi pare rău şi că are remuşcări, dar când te uiţi în ochii lui nu se vede nimic acolo", a spus nepotul lui Kerry Winter, David Giles.

Rudele spun că Arnold şi Winter se despărţiseră recent, după o relaţie de cinci ani. Kerry Winter îl acuzase pe Arnold că o hărţuieşte şi a fost nevoită să-şi schimbe domiciliul de trei ori.

"Lucrurile s-au deteriorat după ce s-au despărţit, în luna mai. De atunci a hărţuit-o în continuu. Kerry îi vedea maşina parcată în faţa casei ei de multe ori şi el o urmărea când se urca în maşina ei", a spus cumnata femeii.

Aceasta a adăugat că Arnold a acuzat-o pe Kerry de furt, astfel că autorităţile din Dubai i-au confiscat femeii paşaportul. Acesta i-a fost returnat după ce Kerry a dovedit că se afla în Africa de Sud în ziua presupusului furt.

Reprezentanţii Poliţiei din Dubai au refuzat să comenteze referitor la situaţia lui Arnold, care este manager de operaţiuni la o companie de design interior cu sedii în Dubai, Abu Dhabi, India şi Africa de Sud.

Kerry Winter, de origine sud-africană, a dispărut pe 20 august. Mark Arnold a plecat în Marea Britanie la două zile după dispariţie şi s-a întors pe 25 august, când a fost reţinut de poliţişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici