Un om de afaceri şi-a cumpărat un Lamborghini şi a mers în cluburi cu banii din ajutorul de stat pentru pandemie

Un om de afaceri din Texas a cheltuit banii primiţi de la autorităţi ca finanţare în perioada pandemiei, pentru a-şi cumpăra un Lamborghini, un Rolex şi a merge în cluburi de striptease, scrie ABC News.

17812 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri şi-a cumpărat un Lamborghini şi a mers în cluburi cu banii din ajutorul de stat pentru pandemie

Un om de afaceri şi-a cumpărat un Lamborghini şi a mers în cluburi cu banii din ajutorul de stat pentru pandemie

 

Lee Price III, în vârstă de 29 de ani, este acuzat de fraudă după ce a obţinut 1,6 milioane de dolari din fondurile alocate pentru ajutorarea firmelor mici şi mijlocii pe perioada pandemiei de COVID-19 şi i-a cheltuit pentru maşini, ceasuri şi cluburi de striptease.

Bărbatul este acuzat de fraudă bancară, fals în declaraţii către o instituţie financiară şi alte infracţiuni, anunţă biroul procurorului general al SUA şi procurorul american din Houston.

Autorităţile federale au declarat că Prince a primit două împrumuturi - unul de 900.000 de dolari şi altul pentru 700.000 dolari - şi se presupune că a cheltuit banii pentru un Lamborghini Urus, un ceas Rolex şi un Ford F-350 2020. De asemenea, este acuzat că a cheltuit mii de dolari la cluburi de striptease şi cluburi de noapte din Houston, se arată în comunicat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici