Un ONG le-a acordat un premiu lui Harry şi Meghan, pentru că s-au limitat la doar 2 copii

O organizaţie de mediu britanică, Population Matters, a anunţat că i-a premiat pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan, pentru decizia anunţată public în 2019 de a se limita la doi copii.

2281 afișări
Imaginea articolului Un ONG le-a acordat un premiu lui Harry şi Meghan, pentru că s-au limitat la doar 2 copii

Un ONG le-a acordat un premiu lui Harry şi Meghan, pentru că s-au limitat la doar 2 copii

O decizie „luminată”, susţine organizaţia, care a decis să dea ducilor de Sussex „Premiul special” însoţit de 500 de lire sterline.

„Prin alegerea şi declararea publică a intenţiei de a se limita la doi copii, ducele şi ducesa de Sussex contribuie la asigurarea unui viitor mai bun pentru copiii lor şi, de asemenea, stabilesc un exemplu pentru alte familii. A avea o familie mai mică reduce impactul asupra Pământului şi le oferă tuturor copiilor noştri, copiilor lor şi generaţiilor viitoare şansa de a prospera pe o planetă sănătoasă”, a declarat un purtător de cuvânt al ONG, citat de presa britanică.

Population Matters, care se concentrează pe dezvoltarea durabilă, a lăudat astfel decizia cuplului, anunţată public în revista Vogue UK în 2019 într-un interviu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici