Un palestinian a fost împuşcat mortal de un colonist israelian, în Cisiordania/ Doi militari israelieni, răniţi | VIDEO

Un palestinian a fost împuşcat mortal de un colonist israelian după ce a atacat cu pietre un grup de studenţi israelieni care se aflau în Cisiordania, anunţă armata israeliană, citată de site-ul Ynetnews.com.

601 afișări
Imaginea articolului Un palestinian a fost împuşcat mortal de un colonist israelian, în Cisiordania/ Doi militari israelieni, răniţi | VIDEO

Un palestinian a fost împuşcat mortal de un colonist israelian, în Cisiordania

Incidentele au avut loc vineri în apropierea satului palestinian Qusra, situat în Cisiordania.

Palestinieni au atacat cu pietre turişti şi militari israelieni. În contextul violenţelor, un colonist israelian a tras focuri de armă, omorându-l pe un protestatar palestinian.

Un israelian a fost rănit uşor în incidente.

Potrivit Ministerului palestinian al Sănătăţii, protestatarul împuşcat mortal se numea Mahmoud Zaal Odeh.

Doi militari israelieni, răniţi după ce au fost atacaţi cu pietre de palestinieni

Doi militari israelieni au fost răniţi uşor după ce au fost atacaţi cu pietre de palestinieni în Cisiordania, informează site-ul Ynetnews.com.

Incidentul a avut loc imediat după ce un colonist israelian a împuşcat mortal un palestinian.

După acest atac, alţi protestatari palestinieni au aruncat pietre spre un vehicul al armatei israeliene, în zona Migdalim din Cisiordania. Doi militari israelieni au fost răniţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici