Un porumbel a fost ţinut opt luni în captivitate în India, fiind suspectat de spionaj pentru China

Un porumbel a fost ţinut opt luni în captivitate în India deoarece a fost suspectat de activităţi de spionaj pentru China, potrivit The Guardian.

649 afișări
Imaginea articolului Un porumbel a fost ţinut opt luni în captivitate în India, fiind suspectat de spionaj pentru China

Sursa foto: Unsplash

Porumbelul a fost găsit în luna mai trecută transportând un mesaj despre care s-a spus că ar fi conţinut caractere chinezeşti. Pasărea a fost capturată în apropierea unui port din Mumbai, cu două inele legate la picioare.

Poliţiştii au bănuit că porumbelul a fost implicat în activităţi de spionaj şi l-au trimis la spitalul pentru animale Bai Sakarbai Dinshaw Petit din Mumbai.

În cele din urmă, s-a aflat că porumbelul era o pasăre de curse în ape deschise din Taiwan, care a ajuns din greşeală în India. Press Trust of India a anunţat că, în final, porumbelul a fost eliberat .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici