Un presupus membru al mafiei, ucis pe o plajă din Italia

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care avea legături cu Camorra, mafia napolitană, a fost ucis pe o plajă din Terracina, o cunoscută localitate balneară situată la sud de Roma, aceasta fiind o "adevărată execuţie" care a generat panică în rândul turiştilor.

436 afișări
Imaginea articolului Un presupus membru al mafiei, ucis pe o plajă din Italia

Un presupus membru al mafiei, ucis pe o plajă din Italia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţie cotidianului Il Messaggero, bărbatul a fost "atras în capcană şi este vorba despre o adevărată execuţie".

Aparent, individul a ieşit din apă după ce a primit un apel telefonic şi imediat ce a ajuns pe trotuar a fost ucis.

Potrivit poliţiei, ucigaşii au tras cel puţin cinci gloanţe, generând panică în rândul turiştilor din Lido Sirenella, dintre care mulţi au fugit. Corriere della Sera, care a identificat victima ca fiind Gaetano Marino, originar din Campania (regiunea Napoli), a vorbit chiar despre şapte focuri de armă.

Unul dintre cei doi agresori ar fi fost arestat în timp ce al doilea ar fi reuşit să fugă, potrivit Il Messaggero.

În această vară, presa a menţionat mai multe incidente pe litoral în apropiere de Roma, în special asasinarea unui membru al Camorra care fusese eliberat condiţionat la Nettuno, ucis cu nouă gloanţe trase în spate, şi descoperirea unui dispozitiv exploziv la Ostia.

Un sindicat din poliţie, Silp, a denunţat atunci o pătrundere puternică a criminalităţii organizate în reţeaua economică locală, în timp ce primarii din Ostia şi Nettuno şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la prezenţa pe litoral a zeci de criminali care fac obiectul unor măsuri de eliberare condiţionată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici