Un primar polonez a căzut în gol de la balconul unui hotel din Sardinia

Un primar polonez a murit după ce a căzut de la fereastra de la etajul al patrulea a unui hotel din Sardinia, Italia, a anunţat marţi agenţia poloneză de presă.

657 afișări
Imaginea articolului Un primar polonez a căzut în gol de la balconul unui hotel din Sardinia

Sursa foto: Wikipedia

Primarul, numit de municipalitatea sa Radosław Grzegorz Ostakiewicz, se afla în vizită în localitatea Cagliari din Sardinia împreună cu delegaţia poloneză, după ce a căzut de la fereastra unei camere din hotelul Due Colonne.
 
Un purtător de cuvânt al poliţiei din Cagliari a declarat că Ostakiewicz stătea pe pervazul ferestrei şi şi-a pierdut echilibrul. Moartea nu este investigată ca fiind o sinucidere şi nu a fost vorba de violenţă, a adăugat acesta.
 
Bărbatul de 44 de ani era primarul din Jaworze, un sat din sudul Poloniei. Un comunicat de presă al municipalităţii satului a descris moartea sa ca fiind "tragică" şi un "accident nefericit", relatează CNN
 
"Gândurile noastre sunt alături de cei dragi. Primarului, familiei, cunoscuţilor, prietenilor şi locuitorilor comunei. Onoraţi-i memoria", se arată în comunicatul de presă al municipalităţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici