Un protest în ziua alegerilor, „ultimul testament” al lui Navalnîi

Leonid Volkov, un apropiat al lui Alexei Navalnîi, care a fost cel mai aprig contestatar al liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat că o acţiune de protest programată pentru 17 martie, zi în care au loc alegeri prezidenţiale în Rusia, va fi „ultimul testament” al lui Navalnîi.

263 afișări
Imaginea articolului Un protest în ziua alegerilor, „ultimul testament” al lui Navalnîi

Un protest în ziua alegerilor, „ultimul testament” al lui Navalnîi

Navalnîi a murit în închisoare în 16 februarie. Într-o postare pe reţelele de socializare din 1 februarie, el îi îndemnase pe ruşi să facă o acţiune de protest împotriva lui Putin, mergând cu toţii la vot în acelaşi timp, la prânz, relevă Reuters.

Alexei Navalnîi ar fi urmat să fie eliberat în urma unui schimb de prizonieri care era aproape de a fi finalizat chiar înainte de moartea sa în închisoare. Maria Pevcikh, apropiată a lui Navalnîi, spune că acesta a fost ucis pentru că Putin nu putea tolera gândul că era liber.

Criticul Kremlinului, în vârstă de 47 de ani, a murit pe 16 februarie după ce a petrecut mai mult de trei ani în spatele gratiilor, provocând indignarea liderilor occidentali şi a susţinătorilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici