Un român a scăpat nevătămat dintr-un accident soldat cu răniţi grav, în Malta

Un român a scăpat nevătămat dintr-un accident care a avut loc sâmbătă dimineaţa la Swieqi, în Malta, soldat cu patru răniţi, dintre care doi grav, relatează presa malteză.

151 afișări
Imaginea articolului Un român a scăpat nevătămat dintr-un accident soldat cu răniţi grav, în Malta

Un român a scăpat nevătămat dintr-un accident soldat cu răniţi grav, în Malta (Imagine: HEPTA)

Potrivit site-ului ziarului local Independent.com, poliţia a anunţat iniţial că patru persoane se aflau în stare critică, în urma accidentului de pe strada Mikiel Anton Vassalli.

Un autoturism marca Volvo B7RLE, condus de către un maltez în vârstă de 68 de ani către St. Julian, a intrat în coliziune frontală cu un vehicul marca Toyota, condus de către o malteză în vârstă de 24 de ani, din Qormi, potrivit publicaţiei.

La bordul automobilului marca Toyota se aflau doi bărbaţi - din Spania şi România - şi două femei - din Slovenia şi Polonia.

Femeia malteză, spaniolul, poloneza, în vârstă de 26 de ani, şi slovena, în vârstă de 19 ani, se aflau în stare critică, a anunţat poliţia iniţial.

Ulterior, forţele de ordine au anunţat că starea maltezei şi slovenei s-a ameliorat, precizând că românul nu a fost rănit în accident, iar maltezul în vârstă de 68 de ani primea în continuare îngrijiri la spital.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici