Un şarpe a fost descoperit în compartimentul unui tren ceh

Apariţia bruscă a unui şarpe lung de un metru şi jumătate, ascuns sub un scaun, le-a provocat duminică un şoc celor trei călători aflaţi într-un compartiment al trenului expres care se deplasa între oraşul slovac Zilina şi Praga.

301 afișări
Imaginea articolului Un şarpe a fost descoperit în compartimentul unui tren ceh

Un şarpe a fost descoperit în compartimentul unui tren ceh (Imagine:Novinky)

Potrivit site-ului www.novinky.cz, reptila de culoare portocaliu cu galben, care nu aparţinea niciunui pasager, a ieşit din ascunzătoare cu puţin timp înainte ca trenul să oprească la Kolin (la 50 de kilometri de Praga), pentru a se instala confortabil pe piciorul unei pasagere.

"Într-o primă fază, ea nu a remarcat-o dar la scurt timp a început să ţipe", a povestit acestui site un călător în vârstă de 36 de ani.

Pasagerii şi-au părăsit imediat locurile. "Controloarea a văzut şarpele şi a închis compartimentul cu cheia", a declarat pentru site-ul www.novinky.cz purtătoarea de cuvânt a companiei Căilor ferate cehe (CD), Radka Pistoriusova.

La Praga, poliţiştii însoţiţi de un specializat în capturarea animalelor evadate au avut neplăcuta surpriză de a descoperi un compartiment gol. Căutarea reptilei a continuat duminică după-amiaza, potrivit site-ului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici