Un şoarece a împiedicat decolarea unui avion de pe aeroportul din Hong Kong

Un Boeing 757 aparţinând companiei Nepal Airlines a fost ţinut la sol pe aeroportul din Hong Kong, marţi seara, din cauza unui şoarece din cabina piloţilor, prins în cele din urmă de personalul avionului, au declarat miercuri reprezentanţii companiei.

840 afișări
Imaginea articolului Un şoarece a împiedicat decolarea unui avion de pe aeroportul din Hong Kong

Un şoarece a împiedicat decolarea unui avion de pe aeroportul din Hong Kong (Imagine: Shutterstock)

Şoarecele a fost văzut de piloţi cu puţin timp înainte de decolarea avionului spre Kathmandu, marţi seara, înainte de a se îmbarca cei 84 de pasageri.

"Este un şoarece. L-au găsit în cabina piloţilor. Nu a fost încă prins, dar se depun în continuare eforturi", preciza directoarea Nepal Airlines din Hong Kong.

Au fost instalate capcane în avion, iar pasagerii şi-au petrecut noaptea la hotel. Aceştia vor fi îmbarcaţi în altă aeronavă dacă şoarecele nu va fi prins, a spus Gurung, fără a da un termen.

Aceeaşi aeronavă a fost reţinută 11 ore pe aeroportul din Kathmandu, luni, când a decolat spre Bangkok, tot din cauza unui şoarece, potrivit jurnalului nepalez "Republica". Cei 133 de pasageri au fost debarcaţi după ce şoarecele a ieşit dintr-o cutie de băuturi.

În incidentul de la Hong Kong nu poate fi vorba de acelaşi şoarece, pentru că a fost găsit mort într-una dintre capcanele puse pentru a-l prinde.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici