Un spaniol a murit în Ucraina

  • Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Spania a plecat în Ucraina pentru a lupta împotriva ruşilor.
  • Ministerul de Externe spaniol transmite, luni, că bărbatul a murit.
360 afișări
Imaginea articolului Un spaniol a murit în Ucraina
„Un bărbat tânăr, de 22 de ani, din Mallorca, a murit” în Ucraina, transmit surse oficiale pentru site-ul spaniol Europa Press. Spaniolul plecase să lupte de partea ucrainenilor, însă nu este clară cauza decesului, dacă a fost sau nu ucis în timpul confruntărilor armate.
 
Tânărul ar fi murit sâmbătă. Ambasada Spaniei a fost informată şi este în contact cu familia acestuia. Cel mai probabil, corpul său va fi trimis în Mallorca zilele acestea. 
 
Mai mulţi luptători din Europa şi SUA au fost ucişi în cadrul luptelor din Ucraina. 
 
Rusia declară că în Ucraina continuă să sosească mercenari străini, cei mai mulţi venind din Polonia, Canada şi SUA. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici