Un supravieţuitor al unui AVC, în vârstă de 73 de ani, cu coloana vertebrală fracturată şi boală pulmonară, s-a vindecat de coronavirus

Un britanic, în vârstă de 73 de ani, care s-a luptat cu fractură dublă a coloanei vertebrale, trei infecţii în piept şi un accident vascular cerebral a reuşit să se vindece şi de infecţia de coronavirus.

2141 afișări
Imaginea articolului Un supravieţuitor al unui AVC, în vârstă de 73 de ani, cu coloana vertebrală fracturată şi boală pulmonară, s-a vindecat de coronavirus

Foto: Profimedia

Roy Hardy a fost internat la spital în Londra, după ce a căzut acasă şi şi-a fracturat coloana vertebrală în două locuri. Bărbatul încă se recupera după ce suferise un accident vascular cerebral în urmă cu un an, potrivit The Mirror.
 
Roy, care suferă şi de epilepsie, a contractat o infecţie în piept, în timp ce era internat în spital, în Londra. După ce a învins infecţia, aceasta a recidivat de încă două ori. Uimitor, pacientul şi-a revenit după cele trei infecţii, deşi plămânii lui erau deja slăbiţi din cauza unei boli pulmonare cronice.
 
Tot în spital, Roy s-a infectat cu noul coronavirus, iar medicii i-au dat şanse slabe de supravieţuire din cauza istoricului său medical. În ciuda acestora, bărbatul s-a vindecat şi de Covid-19.
 
„Eram toţi la spital pentru că nu am crezut că o să-şi mai revină, iar apoi am aflat că a luat şi coronavirus”, a spus fiica vitregă a bărbatului.
 
„Medicii l-au mutat la terapie intensivă pe 15 martie. Acum s-a întors acasă şi s-a vindecat de Covid-19. Avem un serviciu public de sănătate (NHS) uimitor”, a adăugat fiica pacientului.
 
Bărbatul a fost externat, iar starea lui este în continuare monitorizată de medici. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici