Un suspect a fost reţinut în ancheta privind bombele artizanale expediate prin colete în Statele Unite

Autorităţile federale americane au reţinut un suspect în ancheta privind seria de dispozitive explozive trimise la adresele unor politicieni din Statele Unite, informează presa de la Washington.

980 afișări
Imaginea articolului Un suspect a fost reţinut în ancheta privind bombele artizanale expediate prin colete în Statele Unite

Un suspect a fost reţinut în ancheta privind bombele artizanale expediate în Statele Unite

Suspectul, un bărbat care are vârsta de peste 50 de ani, a fost reţinut în zona Plantation, în statul Florida, afirmă surse din cadrul Departamentului american al Justiţiei citate de ABC News.

În total, 12 colete care conţineau bombe artizanale au fost trimise în ultimele zile în Statele Unite. Printre persoanele vizate s-au numărat miliardarul George Soros, foştii preşedinţi Barack Obama şi Bill Clinton şi fostul secretar de Stat Hillary Clinton.

Autorităţile americane au confirmat vineri seară că un bărbat în vârstă de 56 de ani, Cesar S., care are antecedente penale, a fost inculpat în cazul trimiterii bombelor artizanale. În cadrul anchetei ar putea fi reţinuţi mai mulţi complici.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici