Un suspect de terorism, căutat de Interpol, a fost prins la Calafat în timp ce încerca să treacă frontiera

Un cetăţean suedez originar din Uzbekistan, urmărit internaţional, pe numele căruia Interpol a emis o alertă pentru crimă organizată şi terorism, a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în timp ce încerca să intre în România cu maşina.

4512 afișări
Imaginea articolului Un suspect de terorism, căutat de Interpol, a fost prins la Calafat în timp ce încerca să treacă frontiera

Suedez originar din Uzbekistan căutat de Interpol pentru terorism, prins la Calafat

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră, pe sensul de intrare în ţară, la Calafat, s-a prezentat, în noaptea de joi spre vineri, cetăţeanul suedez, originar din Uzbekistan, I. M., în vârstă de 37 ani, la volanul unui autoturism.

Poliţiştii Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au constatat că bărbatul este urmărit internaţional, pe numele lui fiind emisă o alertă, de către Interpol, pentru săvârşirea infracţiunilor de crimă organizată şi terorism.

Bărbatul a fost predat unei echipe de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Craiova.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici