Un tânăr comunist, printre participanţii la incendierea steagului României la Chişinău

Unul dintre liderii Uniunii Tineretului Comunist din sectorul Ciocana, Pavel Grigorciuk, ar fi participat, luni, la arderea steagului României amplasat pe faţada Spitalului Clinic nr.4 din Chişinău, potrivit unui articol apărut pe blogul acestuia, relatează site-ul Unimedia.md.

27 afișări
Imaginea articolului Un tânăr comunist, printre participanţii la incendierea steagului României la Chişinău

Un tânăr comunist, printre participanţii la incendierea steagului României la Chişinău

La trei ore după incident, tânărul comunist a plasat pe blogul său un articol în care prezintă detalii în legătură cu modul în care a fost ars tricolorul şi motivele comiterii acestui act.

Grigorciuk, care îşi exprimă deschis ataşamentul faţă de Partidul Comuniştilor, susţine că el a fost cel care a chemat un fotograf pentru a surprinde imagini. Potrivit lui, amplasare steagului României la intrarea în Spitalul Clinic nr.4 contravine Constituţiei, iar răspunderea pentru această situaţie îi revine primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, şi noii conduceri liberale.

Tânărul a precizat la sfârşitul articolului că va plasa imagini video pe YouTube cu arderea tricolorului, iar în aceeaşi zi, pe propriul său canal de pe site apare un filmuleţ în care sunt prezentate imagini din timpul zilei cu prezenţa steagului şi cu arderea acestuia în cursul serii de luni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici