Un tânăr irakian, al patrulea suspect reţinut în legătură cu agresiunile de la Koln

Un al patrulea bărbat a fost reţinut, a anunţat vineri Poliţia din Koln, după ce forţele de ordine au difuzat o serie de fotografii în care apar persoane suspectate de hărţuiri şi agresiuni comise în oraş în noaptea de Revelion, relatează AP online.

1148 afișări
Imaginea articolului Un tânăr irakian, al patrulea suspect reţinut în legătură cu agresiunile de la Koln

Un tânăr irakian, al patrulea suspect reţinut în legătură cu agresiunile de la Koln (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Un tânăr irakian, în vârstă de 20 de ani, însoţit de tatăl său, s-a prezentat joi seara la un post de poliţie, în oraşul Werl, şi le-a spus poliţiştilor că este unul dintre suspecţi.

Aceste furturi şi agresiuni - care au avut loc în apropiere de gara din Koln şi de comiterea cărora autorităţile acuză străini - au exacerbat tensiunile referitoare la primirea unor azilanţi în Germania.

Forţele de ordine au difuzat marţi cinci fotografii în care apar bărbaţi suspectaţi că au hărţuit sexual sau au insultat femei pe care au încercat să le jefuiască.

Aceste fotografii au fost făcute de către martori sau victime.

Doi dintre bărbaţii deja reţinuţi s-au predat, iar al treilea a fost arestat în urma unor ponturi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici