Un tată din SUA a recunoscut că şi-a înscenat moartea pentru a nu plăti întreţinerea copilului

  • Un bărbat din Kentucky, SUA, a recunoscut că şi-a înscenat moartea.
  • El a falsificat mai multe documente pentru a se declara mort şi pentru a scăpa de plata pentru întreţinerea copilului.
  • Bărbatul a evitat astfel să-i plătească peste 100.000 de dolari fostei soţii.
267 afișări
Imaginea articolului Un tată din SUA a recunoscut că şi-a înscenat moartea pentru a nu plăti întreţinerea copilului

Sursa foto: X

Jesse Kipf a furat informaţii de la un medic pe care ulterior le-a folosit pentru a accesa registrul online al deceselor din Hawaii. Ulterior, el a obţinut un certificat de deces cu ajutorul căruia a evitat plăţile către fosta soţie, potrivit Sky News.

Bărbatul de 39 de ani a fost prins şi a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Est din Kentucky.

Săptămâna trecută, Kipf a pledat vinovat pentru furt de identitate şi fraudă informatică. El a mai recunoscut şi alte fraude informatice care au produs un prejudiciu de aproape 200.000 de dolari.

Bărbatul a fost de acord să plătească prejudiciile, inclusiv cel faţă de fosta soţie. Totuşi, el riscă o pedeapsă cu mulţi ani de închisoare. Verdictul ar putea fi anunţat vineri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici