Un tribunal din China a condamnat un bărbat pentru că a speriat de moarte peste 1.000 de găini

Un tribunal din China a condamnat la închisoare un bărbat pentru că a speriat peste 1.000 de găini ale unui vecin. Păsările au murit deoarece s-au strivit între ele, a stabilit judecătorul, potrivit CNN.

1042 afișări
Imaginea articolului Un tribunal din China a condamnat un bărbat pentru că a speriat de moarte peste 1.000 de găini

Un tribunal din China a condamnat un bărbat pentru că a speriat de moarte peste 1.000 de găini

Bărbatul identificat de presa de stat din China cu numele de familie Gu a fost condamnat săptămâna aceasta la închisoare după ce un tribunal l-a găsit vinovat pentru că a speriat de moarte 1.100 de găini care aparţineau unui vecin.

Cei doi s-ar fi certat anul trecut atunci când vecinul Zhong a tăiat fără permisiune copacii lui Gu.

Instanţa din provincia Hunan a stabilit că Gu ar fi răspuns strecurându-se de mai multe ori în ferma de pui a lui Zhong în timpul nopţii. Nu este clar care au fost intenţiile lui Gu, dar lanterna pe care a folosit-o a provocat panică între păsări.

Aproximativ 500 de păsări au murit strivite într-un prim incident. Atunci, Gu a fost reţinut de poliţie şi obligat să-i plătească lui Zhong o despăgubire de 3.000 de yuani (436 de dolari).

El s-a întors pe proprietatea lui Zhong şi a provocat încă un incident în urma căruia au murit 640 de găini.

Judecătorul a decis că Gu i-a provocat în mod intenţionat „pierderi de proprietate" lui Zhong şi l-a condamnat la şase luni de închisoare. Paguba totală este estimată la 13.840 de yuani (2.015 dolari).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici