Un tribunal din Marea Britanie a decis pedeapsa celui mai „prolific” violator din istoria ţării

Un agresor sexual „malefic”, pus sub acuzare pentru 159 de infrancţiuni sexuale, inclusiv 136 de violuri, nu va fi niciodată eliberat, a decis o instanţă judecătorească, scrie BBC.

4192 afișări
Imaginea articolului Un tribunal din Marea Britanie a decis pedeapsa celui mai „prolific” violator din istoria ţării

Sursa FOTO: Profimedia Images

Reynhard Sinaga a fost pus sub acuzare după ce a ademenit 48 de bărbaţi din Manchester în apartamentul său, acolo unde i-a drogat şi agresat. De asemenea, Sinaga a filmat atacurile sexuale.

Poliţiştii au spus că deţin dovezi care arată că cel puţin 190 de victime au fost ţinta atacurilor lui Sinaga.

Instanţa a decis ca pedeapsa cu închisoare pe viaţă va include cel puţin 30 de ani în spatele gratiilor.

În Anglia şi Ţara Galilor, cei care sunt condamnaţi la închisoare pe viaţă vor petrece, în medie, de 15 la 20 de ani în închisoare înainte să fie eliberaţi pe cauţiune. Totuşi, cei care sunt acuzaţi de infrancţjuni excepţional de grave pot rămâne în spatele gratiile pentru mai mult timp. 

Alte restricţii au fost eliminate, luni, la şedinţa de condamnare de la Tribunalul din Manchester, una dintre acestea fiind posibilitatea ca Sinaga să fie identificat pentru prima oară. 

Procurorii au declarat că Sinaga este „cel mai prolific violator din istoria Marii Britanii”, transmite BBC.

După patru procese separate, cetăţeanul din Indonezia stabilit în Manchester a fost condamnat pentru 136 de violuri, opt tentative de viol, 14 capete de acuzare pentru agresiune sexuală, precum şi pentru o agresiune prin penetrare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici