Un turist a fost ucis şi alte şapte personae au fost rănite într-un atac cu maşină în Tel Aviv

Un turist italian a fost ucis şi alte şapte persoane au fost rănite într-un presupus atac cu maşina în apropierea unei plaje din Tel Aviv, transmite BBC.

640 afișări
Imaginea articolului Un turist a fost ucis şi alte şapte personae au fost rănite într-un atac cu maşină în Tel Aviv

Un turist a fost ucis şi alte şapte personae au fost rănite într-un atac cu maşină în Tel Aviv

Poliţia din Tel Aviv a anunţat că un bărbat de 45 de ani a lovit pe faleza oraşului mai mulţi pietoni înainte de a se răsturna.

Poliţia locală a declarat că presupusul atacator a fost împuşcat mortal de către ofiţeri.

Serviciul israelian de ambulanţă a precizat că, în afară de presupusul autor, au fost în total opt victime în urma atacului şi că toţi erau turişti.

Unul dintre aceştia a murit. Ministrul italian de externe a anunţat că Israelul a identificat bărbatul ucis ca fiind un cetăţean italian. Dintre cei răniţi, trei au suferit răni moderate şi patru au suferit doar răni uşoare, a precizat serviciul.

Atacul a avut loc după ce, vineri, două surori au fost ucise şi mama lor a fost rănită într-un schimb de focuri de armă în Cisiordania ocupată.

În urma incidentului, premierul israelian Benjamin Netanyahu a mobilizat poliţia şi rezerviştii din armată ca parte a eforturilor de combatere a terorismului, a declarat biroul său.

Tensiunile israelo-palestiniene au atins cote extreme în ultimele zile. Armata israeliană a atacat poziţii ale grupului islamist Hamas din sudul Libanului şi din Fâşia Gaza, ca ripostă la zeci de atacuri cu rachete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici