Un vicepreşedinte al Comisiei Europene şi-a exprimat surprinderea faţă de OUG anunţată de Toader privind completurile ilegale: Ştire incredibilă!

Jyrki Katainen, vicepreşedintele Comisiei Europene, a comentat printr-o postare pe Twitter ordonanţa de urgenţă privind contestaţia în anulare, menţionând că ştirea este incredibilă şi că românii merită un stat de drept.

1513 afișări
Imaginea articolului Un vicepreşedinte al Comisiei Europene şi-a exprimat surprinderea faţă de OUG anunţată de Toader privind completurile ilegale: Ştire incredibilă!

Un vicepreşedinte al Comisiei Europene şi-a exprimat surprinderea faţă de OUG anunţată de Toader privind completurile ilegale: Ştire incredibilă!

„Ştire incredibilă! Poporul român merită stat de drept!”, a declarat Jyrki Katainen prin intermediul postării pe Twitter, în care a distribuit şi o ştire a pubţicaţiei Associated Press despre situaţia din România.

 

 

„Ministrul român al Justiţiei a anunţat luni că a pregătit o ordonanţă de urgenţă prin care ar putea invalida sute de procese de corupţie în care sunt implicaţi oficiali de rang înalt”, relatează AP, cu referire la anunţul făcut de Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat duminică faptul că ministerul a pregătit o ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite.

"Am pregătit un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru repunerea în termen a celor condamnaţi de complete nelegal constituite. Vom putea face contestaţie în anulare, iar instanţa în complet legal îi va judeca, iar dacă sunt vinovaţi vor plăti", a declarat ministrul Justiţiei, la România Tv.

Întrebat când va fi emisă ordonanţa, Toader a menţionat: "OUG e pregătită. Nu decid eu momentul. Eu propun, soluţia, eu am făcut draftul, doamna prim-ministru va decide. Eu cred că în cel mai scurt timp posibil".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici