Ungaria suplimentează măsurile de securitate după atentatele din Franţa

Guvernul de la Budapesta intenţionează să suplimenteze măsurile de securitate în Ungaria, în contextul atacurilor teroriste comise la Paris, unde islamişti au omorât cel puţin 129 de persoane, informează MTI.

1209 afișări
Imaginea articolului Ungaria suplimentează măsurile de securitate după atentatele din Franţa

Ungaria suplimentează măsurile de securitate după atentatele din Franţa

"Membri ai grupurilor teroriste s-au infiltrat printre imigranţi", a declarat Janos Lazar, şeful de cabinet al premierului Viktor Orban.

"Guvernul va contracara terorismul în primul rând prin crearea unui centru de coordonare a măsurilor", a subliniat Lazar.

"Graţie politicilor aplicate, Ungaria este una dintre cele mai sigure ţări din Uniiunea Europeană", a adăugat Lazar, explicând că Germania are dreptul de a invita imigranţi extracomunitari, dar că totul trebuie organizat mai bine, iar Ungaria nu este obligată să procedeze în mod similar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici