Unsprezece membri ai unei familii, executaţi în propria locuinţă de bărbaţi înarmaţi, în Mexic

Unsprezece membri ai unei familii, printre care şi doi copii, au fost executaţi vineri de bărbaţi înarmaţi care au intrat în locuinţa victimelor, în statul Puebla, centrul Mexicului, relatează Reuters, citând autorităţile mexicane.

856 afișări
Imaginea articolului Unsprezece membri ai unei familii, executaţi în propria locuinţă de bărbaţi înarmaţi, în Mexic

Unsprezece membri ai unei familii, executaţi în propria locuinţă de bărbaţi înarmaţi, în Mexic

Atacatorii au intrat în locuinţa victimelor, situată într-o zonă montană, Sierra Negra, vineri dimineaţă şi au ucis cinci femei, patru bărbaţi şi două fetiţe, după care au plecat pe jos, pentru a evita autorităţile, potrivit Parchetului general mexican.

Alte două fete, cu răni la nivelul pieptului şi stomacului, au fost transportate la un spital în apropiere de Tehuacan.

Vicente Lopez de la Vega, primar al oraşului Coxcatlan, a declarat că nu se ştie dacă execuţia a avut loc din cauza unor certuri familiale sau este opera unei bande de crimă organizată.

Nivelul de violenţă din statul mexican Puebla a crescut în ultimii ani. Rata de violenţe din acest an ar putea fi cea mai ridicată din 2012, în condiţiile în care s-au înregistrat 216 crime în primele patru luni ale anului, potrivit datelor oficiale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici