UPDATE / Tensiune în creştere în Rusia: un bărbat a deschis focul în biroul de recrutare. Comisarul militar a fost ucis

Protestele nu se opresc în Rusia şi capătă diferite forme, în plin proces de recrutare cu forţa a populaţiei.

3249 afișări
Imaginea articolului UPDATE / Tensiune în creştere în Rusia: un bărbat a deschis focul în biroul de recrutare. Comisarul militar a fost ucis

Tensiune în creştere în Rusia: un bărbat a deschis focul în biroul de recrutare

UPDATE /

Un tânăr, prins între timp, a deschis focul în interiorul unui birou de înrolare militară din Ust-Ilimsk, în regiunea Irkuţk din Siberia, ucigând o persoană responsabilă cu mobilizarea căutată de preşedintele rus Vladimir Putin pentru războiul din Ucraina.

După cum relatează Tass, comisarul militar Alexander Eliseev se afla la terapie intensivă, a scris guvernatorul regional Igor Kobzev pe Telegram.

 

„Astăzi a fost o urgenţă în regiune. La Ust-Ilimsk, un tânăr împuşcat la biroul de înrolare militară. Comisarul militar, Alexander Vladimirovici Eliseev, se află la terapie intensivă în stare extrem de gravă. Medicii se luptă pentru viaţa lui. Ucigaşul a fost imediat arestat şi cu siguranţă va fi pedepsit”, se arată în mesajul lui Kobzev.

/////////////////////////////

În oraşul rus Ust-Ilimsk, din regiunea Irkuţk, un bărbat a deschis focul asupra biroului militar de înregistrare şi înrolare, într-un alt episod din seria de protest faţă de mobilizarea parţială dorită de Kremlin.

Potrivit site-ului independent Meduza, şeful biroului a fost împuşcat: încă nu este clar dacă bărbatul a fost doar rănit sau şi-a pierdut viaţa.

Momentan, nu există comentarii sau comunicări oficiale cu privire la incident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici