Uraganul Ian: peste 2 milioane de americani au rămas fără energie electrică

Peste 20 la sută dintre clienţi au rămas fără energie electrică în toată Florida, anunţă, joi, autorităţile americane care monitorizează ravagiile făcute de uraganul Ian, potrivit CNN.

423 afișări
Imaginea articolului Uraganul Ian: peste 2 milioane de americani au rămas fără energie electrică

Uraganul Ian: peste 2 milioane de americani au rămas fără energie electrică

Peste 2.300.000 de clienţi din Florida nu aveau energie electrică la începutul zilei de joi, potrivit PowerOutage.us. Asta înseamnă aproximativ 21% din toţi clienţii din stat.

Douăsprezece districte raportează că peste jumătate dintre clienţii nu au energie electrică. Zonele cele mai afectate sunt cele aflate în calea uraganului Ian din sud-vest, centru şi nord-est.

Uraganul Ian a lovit coastele Floridei miercuri, iar americanii se aşteaptă la distrugeri uriaşe. Numeroase comunităţi au fost deja inundate, iar autorităţile au evacuat oameni, au blocat căile ferate, aeroporturile şi drumurile şi au închis şcolile şi alte instituţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici