Urmările Uraganului Sandy: Guvernatorul statului New Jersey nu are în continuare curent electric acasă

Guvernatorul de New Jersey, Chris Christie, a declarat duminică, la şase zile după ce Uraganul Sandy a lovit Coasta de Est a SUA, că nu are în continuare energie electrică la domiciliul său.

614 afișări
Imaginea articolului Urmările Uraganului Sandy: Guvernatorul statului New Jersey nu are în continuare curent electric acasă

Urmările Uraganului Sandy: Guvernatorul statului New Jersey nu are în continuare curent electric acasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă nu am curent electric acasă", a declarat el în timpul unei conferinţe de presă, în contextul în care a fost întrebat în cât timp va fi refăcută reţeaua electrică de pe teritoriul acestui stat.

"Nu sunt încântat de situaţie, nici soţia mea nu este încântată", a afirmat el zâmbind.

El a făcut apel la răbdare, subliniind că 1,8 milioane de persoane au din nou curent electric în New Jersey, afectat luni seară de trecerea Uraganului Sandy.

Aproximativ un milion de persoane nu au energie electrică la nivelul statului, potrivit guvernatorului.

Totodată, Christie a precizat că alegătorii care s-au refugiat din cauza furtunii vor putea vota prin corespondenţă sau prin fax la alegerile prezidenţiale de marţi.

Christie nu a anticipat vreo problemă deosebită în privinţa votului. "Totul va fi normal în secţiile de votare", a spus el. Unde nu este curent electric alegătorii vor vota după vechea metodă, "pe hârtie", a adăugat guvernatorul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici