Urmărire cu sfârşit tragic: Şase migranţi au murit, după ce maşina lor a căzut într-un canal de irigaţii

Şase migranţi fără documente au murit şi alţi cinci au fost răniţi grav, după ce maşina în care se aflau a căzut într-un canal de irigaţii, în timp ce erau urmăriţi de poliţie, în statul american Texas, relatează Reuters.

488 afișări
Imaginea articolului Urmărire cu sfârşit tragic: Şase migranţi au murit, după ce maşina lor a căzut într-un canal de irigaţii

Şase migranţi au murit în Statele Unite, în timp ce erau urmăriţi de poliţie

Autoturismul tip SUV avea la bord cel puţin 12 migranţi din Guatemala, Honduras, El Salvador şi Mexic, în momentul în care a fost identificat de poliţişti, care au cerut oprirea acestuia.

Şoferul autoturismului nu a răspuns cererii autorităţilor, ceea ce a determinat poliţiştii să înceapă urmărirea, în zona localităţii Robstown din statul american Texas.

Autoturismul a intrat într-un câmp de bumbac, apoi a dispărut din raza vizuală a autorităţilor. A fost găsit ulterior în canalul de irigaţii.

„Am descoperit şase morţi, cinci grav răniţi şi dovezi că mai mulţi pasageri au fugit de la faţa locului”, a declarat şeriful J.C. Hooper, din cadrul poliţiei din Texas.

Taguri:
sua,
migranţi,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici