Val de glume pe internet după ce Trump a postat o poză în care se compară cu Rocky

Trump i-a lăsat fără cuvinte pe americani după ce a postat pe Twitter o fotografie cu el în ipostaza personajului Rocky.

1974 afișări
Imaginea articolului Val de glume pe internet după ce Trump a postat o poză în care se compară cu Rocky

Oamenii sunt deja obişnuiţi cu atipicul simţ al umorului afişat de preşedintele american. Chipul lui a fost transpus de nenumărate ori în diverse ipostaze amuzante, cu referiri la personaje precum Regina Marii Britanii sau în caricaturi cât mai bizare posibil. Totuşi, atunci când a postat el însuşi o fotografie în care capul său a fost suprapus în Photoshop peste o celebră poză cu Rocky Balboa, internetul a luat-o razna.

Trump nu a adăugat nicio descriere sau explicaţie, lăsând oamenii să găsească singuri o semnificaţie pentru gestul său, a relatat The Guardian. Preşedintele american a postat fotografia pe Twitter, în timp ce se afla la un club de golf din Florida, acolo unde a plecat să sărbătorească Ziua Recunoştinţei.

The Guardian a notat căteva dintre interpretările celor care şi-au dat cu părerea despre controversata poză, care a devenit un prilej de neratat pentru tot felul de glume. La rândul lor, cei de la CNN au realizat un material video cu cele mai amuzante replici la postarea neconvenţională a lui Trump.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici